Heerlijk vanuit thuis doe je mee met deze workshop waar ik vooral met jullie wil gaan DOEN! 
Praktische oefeningen om meer uit je hoofd te komen en meer rust en ontspanning te ervaren.

Maken die kamertjes boven in je hoofd overuren?
Heb je wel eens last van stress?
Of valt het op het moment wel mee maar zou je wel willen leren hoe je meer rust & ontspanning kunt ervaren?

Voor de rest wil ik niet te veel gaan verklappen,
kom het maar ontdekken!

Je bent van harte welkom 💜

Bekijk recensies van de vorige edities onderaan de pagina. 

NIEUWE DATA NOG NIET BEKEND.
 
 
 
 

Nog vragen of wil je je aanmelden?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Romyvandenberg
Average rating:  
 7 reviews
by Iris on Romyvandenberg
nieuw inzicht gekregen

Mee gedaan aan de workshop uit je hoofd. Vond dit in het begin een beetje spannend omdat je met meerdere mensen in een online groepje zit. (die je ook kunnen zien) maar ik kon me hier snel over heen zetten gelukkig. Ik heb dus aan mezelf gemerkt waar ik echt vrolijk van wordt en waarbij ik ook echt uit mijn hoofd kom. Ik had weinig andere gedachten op dat moment. Dus vond het heel fijn dat Romy mij dit inzicht heeft gegeven! Ga dit ook meenemen en vaker doen. Verder was het een fijn sfeertje tijdens de workshop en leuke makkelijke handvaten geleerd die je ieder moment van de dag kan toepassen.

by Dylan Jonkman on Romyvandenberg
fijn vanuit thuis

Ik heb de workshop ‘kom uit je hoofd’ bij Romy gevolgd, met de intentie om handvatten aangereikt te krijgen voor momenten dat ik in de stress zit en even niet meer weet wat ik kon doen. Het was een beetje een last minute beslissing, maar ik had er zeker zin in!
Ik vond het fijn om de workshop vanuit thuis te kunnen volgen, omdat sommige dingen wat uit m’n comfort zone waren. Extra goed om te doen, maar de veiligheid van thuis en de keuze om even uit beeld te stappen gaf extra rust en veiligheid.
Ik vond het erg fijn om weer even met mijzelf bezig te gaan en heb allemaal bruikbare tips meegekregen. Daarnaast was het heel fijn om niet alleen te luisteren naar wat er gezegd werd, maar juist ook alles een keer te doen! Daardoor maak je het al meteen wat meer eigen en is de drempel om het zelf te doen minder hoog.
Na de workshop was ik heerlijk relaxed. Het heeft mij geleerd om af en toe even uit m’n veilige bubbel te stappen en dingen toch te proberen. Achteraf ben ik daar erg blij mee!
De workshop duurt maar 1,5 uur dus zeker goed te doen als je een avondje vrij hebt.
Ik raad ‘m zeker aan!!

by Loes on Romyvandenberg
mooie eerste stap

Ik heb de tweede online editie van de workshop ‘kom uit je hoofd’ gevolgd. We hebben allemaal de webcam aangehad (óf allemaal uit óf allemaal aan) maar over het algeheel het geluid uit (zodat het goed te volgen was). Als je iets wilde zeggen of als Romy iets vroeg hebben we dat getypt in de chat. Dat was eigenlijk super handig en fijn omdat je dan even na kon denken over hoe je de oefeningen hebt ervaren en dat goed kon verwoorden. Het is leuk om te zien dat iedereen het anders ervaart en er voor een ander doel aan mee doet.
Ik twijfelde om deel te nemen omdat ik het idee had dat je echt tijd moest hebben om later de oefeningen uit te voeren. Echter ben ik er achter gekomen dat tijd niet zo belangrijk is. Je kunt de oefeningen tussendoor doen, maar ook als je meer tijd hebt.
Ik raad de workshop aan aan iedereen die handvaten nodig heeft om even uit je hoofd te komen. Het is een mooie eerste stap naar meer rust in je bovenkamer en om meer in je lichaam te zijn.

by Linda on Romyvandenberg
super fijn!

Voorafgaande aan de workshop had ik geen verwachtingen, maar was ik vooral nieuwsgierig. Bij de start van de sessie overheerste het gevoel van ongemakkelijkheid om via deze wijze intens met elkaar in contact te zijn. Na de eerste oefening en de woorden van Romy voelde ik me steeds meer op mijn gemak. Er heerste een openheid binnen de groep die ik prettig vond. Voor de aanvang van de workshop was ik erg gespannen en dit nam na het einde steeds meer af. Hier heb ik de hele week profijt van gehad. De workshop was voornamelijk praktisch ingericht en dit vond ik super fijn. Hierdoor kun ik het ook dagelijks toepassen zonder begeleiding van iemand.

by Joska Weijmans on Romyvandenberg
ik voelde me snel op mijn plek

Dit was mijn allereerste workshop die ik bij Romy volgde, en ik vond het allemaal best spannend! Ik had voor deze workshop gekozen omdat ik al langer met het onderwerp, een druk en vol hoofd, zit. Ik wilde graag eens van een professional nieuwe maniertjes leren om met mijn eigen hoofd om te gaan. Daarnaast was het een hele laagdrempelige stap om kennis te maken met Romy en haar manier van werken, welke ik echt heel fijn vind! Naast dat ik het spannend vond was ik al de hele dag heel nieuwsgierig, ik wilde heel graag aan mezelf gaan werken om er nog meer uit te halen! En dit is zeker gelukt. Want wat had Romy een fijn programma klaar staan. Het was een rollercoaster aan emoties waar ik in een hele snelle tijd doorheen ging. Pijn, vrijheid, intens geluk, spanning maar vooral ontspanning kwamen allemaal aan bod. Ik vond het enorm fijn dat Romy er echt de tijd voor nam, iedereen op zijn of haar gemak stelde. En we waren met een hele fijne, open groep. Dit maakte dat je je snel op je plek voelde. Romy kreeg het voor elkaar om je het gevoel te geven dat je in je eigen bubbel zat, je eigen, fijne wereldje. En die rust was heel fijn. De workshop heeft mijn ogen enorm doen openen. Het heeft me laten zien dat ik niet de enige ben met een vol hoofd, en dat er zeker verschillende manieren zijn om hier wat rust in te creëren. Met de handvaten van de workshop ga ik zeker aan de slag, op weg naar een betere, en vooral rustigere ik!

by Guido on Romyvandenberg
mega leuke workshop

Ik mocht bij de mega leuke workshop UIT JE HOOFD ZIJN van Romy!
Ik vond het iets wat spannend omdat er mensen bijkwamen die ik niet kende, en ook helemaal niet wist wat we gingen doen voor oefeningen. Wel had ik er zin in want tips om uit het hoofd te komen zijn ALTIJD goed meegenomen.
Ik merkte tijdens de workshops blokkades; het uiten van mezelf en hoe ik me daar in tegen houd om helemaal in mn lichaam te gaan komen, dus dat was een mooie eyeopener.
Wél was het fijn dat iedereen gewoon respect voor elkaar had waardoor we de oefeningen prima konden uit voeren, ik merkte daardoor dat ik mezelf in de weg zit en dat niet de ander dat doet.

Ik heb ontdekt dat ik veel meer mn stem mag gebruiken in het uiten, want dat is heerlijk; rappen, zingen etc.

by Britt Kwisthout on Romyvandenberg
geen moment spijt

Ik vond het eerlijk gezegd in eerste instantie spannend om mijzelf aan te melden. Iets in mij fluisterde dat ik het gewoon maar eens moest gaan ontdekken. Ik ben blij dat ik naar dat gevoel heb geluisterd, want ik heb er geen moment spijt van gehad. Het was voor mij eventjes uit mijn comfortzone stappen, maar daar ben ik zelf dan ook wel weer een voorstander van. Ik heb echt genoten van de workshop. Ik werd er zo rustig & ontspannen van. Ik vond het super fijn dat ik de andere deelnemers kon zien. Dat voelt net wat vertrouwder, vind ik. Plus, ik had op dit moment ook het idee dat we het samen deden.

Dit alles maakt dat ik gewoon echt volledig als mezelf mee durfde en kon doen. Ik heb echt veel aan de tips gehad & pas ze dagelijks toe. Dankjewel Romy! Ik vond het super!