HEALING

in diepere lagen werken aan dat waar jij last in ervaart

Herken jij jezelf in:

  • Je hebt al op verschillende manieren aan een bepaald stuk van jezelf waar je last in ervaart gewerkt, je weet precies waar het hem in zit, je kan wel bedenken hoe je het anders kan of wil doen maar het lukt je niet om het te veranderen
  • Je hebt het idee dat het probleem dieper ligt dan er over praten met iemand
  • Je wil niet eindeloos blijven hangen in verhalen maar vooral naar de kern van de blokkade en daar de weg vrij maken
  • Je merkt dat er emotie zit maar het lukt je niet om die te laten stromen
  • Je voelt je gespannen, gestresst en druk in je hoofd

Wat is een healing precies?

Wat ik met een HEALING doe is het weer in balans brengen van jouw lichaam, chakra’s en aura.
Ik stap als het ware in jouw energieveld om te zien wat er zich daar aandient wat de balans verstoort en daar ga ik mee aan de slag.

Ik voel waar bepaalde blokkades zitten, waar energie niet vrij kan stromen, waar emotie vast zit en krijg boodschappen door van een hogere macht. Met deze informatie ga ik samen met jou aan de slag. Jij ligt lekker te relaxen en ik maak blokkades los en vrij met aanraking, adem oefeningen waar ik je in begeleid, woorden, muziek of andere helende tools die zich aandienen. Alles gaat op basis van intuïtie en gevoel,
soms weet ik zelf ook niet goed waarom ik bepaalde dingen moet doen of zeggen maar achteraf vallen dan vaak de kwartjes..
Ik vertrouw er volledig op dat ik door krijg wat doorgegeven mag worden
en dat jij precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt om verder te kunnen.

praktische informatie:

INHOUD VAN DE HEALING:
– intentie videogesprek (15 min)
– HEALING (45 – 60 min)
– integratie videogesprek (15 min)

PLAATS:
Eerste Stichting 5
5841 DA Oploo (Noord-Brabant)
Een healing op afstand is ook mogelijk, lees hieronder verder.

INVESTERING:
€88,- inclusief de 2 videogesprekken

 

Woon je te ver weg
of wil je een HEALING vanuit
je eigen vertrouwde omgeving?

HOE WERKT DAT OP AFSTAND?
Het mooie is dat er op energetisch niveau geen tijd of ruimte bestaat.
De HEALING kan dus ook gewoon op afstand gegeven worden.
Ik maak verbinding met jou en jouw energie en lijf. Jij kunt lekker in je vertrouwde omgeving blijven en gaat ergens zitten/liggen om
de HEALING te kunnen ontvangen op het afgesproken tijdstip. Na de HEALING hebben we via Whatsapp contact over jouw en mijn ervaring.

INHOUD VAN DE HEALING OP AFSTAND:
– intentie videocall (15 min)
– HEALING op afstand (ongeveer 30 min) + nabespreking
– integratie videocall (15 min)

INVESTERING:
€48,-

Misschien voel je helemaal waar ik het over heb
en misschien denk je nu ook wel:
”rooms, hier snap ik dus helemaal niets van”

Als je al een beetje thuis bent in de spiri wereld dan klinkt dit allemaal denk ik als muziek in de oren. Maar misschien heb je wel geen idee waar ik het allemaal over heb. Wat ik je wil meegeven is dat ik zelf soms ook niet snap wat er precies allemaal gebeurd en dat er ook een deel van mij is wat alles wil begrijpen en verklaren. Wat ik wel weet is dat het effect heeft en dat ik al veel mensen heb mogen helpen. Ik kan je na de HEALING vaak ook duidelijk en hapbaar vertellen wat ik gedaan, gezien en gevoeld heb. Ook kom jij er hoogstwaarschijnlijk niet onderuit dat je zelf ook vanalles ervaren en gevoeld hebt. It’s just magic 🙂

Wat anderen zeggen:

Ik had totaal geen ervaring in de spritualiteit maar toch had ik het gevoel dat ik dit moest doen.
En wat ben ik blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd!
Zoveel rust in mijn hoofd en lichaam. Dingen zoals, piekeren en onzekerheid staan nu echt op de achtergrond. Ik ga meer uit mijn comfort zone en doe dingen waar ik echt gelukkig van word.
Lizzy

Romy stelt je erg op je gemak en door middel van de HEALING maakt ze nog meer los in mij qua gevoel en emotie. Iets wat ik wel al voelde maar wat ik nog geen plek kon geven.
Willemien

Het werd een hele bijzondere sessie waarbij ik heel veel oude pijnen van anderen en mezelf mocht loslaten. Het deed met name pijn in mijn buik, het schokte zelfs.
Maar ik wist meer dan ooit, ik mag dit opruimen en in liefde laten gaan.
Nu, een aantal weken later, voel ik me beter dan ooit. Er is meer ruimte in mijn buik en er is een last van mijn schouders, van beide was ik me vantevoren niet bewust.
Mandy

”neem me even nog verder mee,
hoe gaat het nu precies?”

ik neem je stap voor stap mee...

Ongeveer een week voor de HEALING hebben we een videogesprek (15 min.)
waarin we het gaan hebben over jouw intentie. Van tevoren krijg je een vragenlijst opgestuurd
zodat jij alvast stil kunt staan bij je intentie. Door dit te doen zet jij de deuren naar jouw verlangens
al open en maak je de weg vrij naar je verlangens toe.

Bij de HEALING zelf lig jij heerlijk ontspannen op een massagetafel met je ogen gesloten. Ik zorg voor een veilige en vertrouwde sfeer waarin jij je op je gemak voelt en de ruimte voelt om er helemaal te zijn met alles wat er op dat moment is.
De HEALING duurt max. 60 minuten, afhankelijk van wat er mag gebeuren.
Ik stem me af op jouw energie en vanuit daar ga ik intuïtief aan de slag.
Dit kan zijn: handopleggingen, lichte wrijvingen, afstrijk bewegingen, aanrakingen, oproepingen van Engelen, muziek, woorden, ademhaling, soms vraag ik ook iets aan je of geef ik je een opdracht en soms krijg ik iets anders door wat gedaan mag worden. Ik vertrouw volledig op dat wat ik door krijg vanuit jouw energie en dat jij krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.
Achteraf kan ik je vaak dingen terug geven van wat ik gedaan, gezien, gevoeld of doorgekregen heb. Soms is dit heel concreet en soms krijg je het aangeboden als een soort puzzel of meer in globale woorden. Ook daarin vertrouw ik dat jij ontvangt wat je nodig hebt.

Graag maak ik duidelijk dat ik geen massages geef die erotisch of seksueel getint zijn.
Kleding blijft ook aan.

Een paar dagen na de HEALING vul je de integratie vragenlijst in zodat je nadat alles is ingedaald even bewust stil gaat staan bij wat je hebt mogen ontvangen en wat je hier uit mee neemt. Het integratie proces is nét zo belangrijk als de HEALING zelf. Jouw mind, jouw ego, wil terug naar hoe het was, ondanks dat je daar minder gelukkig bent. Het is het bekende, de veilige weg en jouw ego probeert je altijd zoveel mogelijk in die zone te houden. Het vraagt dus wat van jou om dat wat je uit de HEALING hebt gehaald ook echt te integreren in je leven, vast te blijven houden. Een HEALING kan 21 dagen nawerken. Dit kan onbewust aan je voorbij gaan maar soms maak je er ook bewust dingen van mee.
Ongeveer een week na de HEALING hebben we opnieuw een videogesprek (15 min.)
waarin we het hebben over de integratie en hoe deze verloopt.

Mocht je twijfelen of een HEALING geschikt is voor jouw situatie dan mag je altijd even contact opnemen zodat we samen kunnen kijken en voelen of het matcht.

Veelgestelde vragen

waar vindt de healing plaats en wanneer is het mogelijk?

De HEALING vind plaats bij mij thuis (Eerste Stichting 5 Oploo). Dat is in Noord-Brabant, richting Limburg. De plaats is niet gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Mocht je niet langs kunnen komen, dan is een HEALING op afstand misschien iets voor jou!
Ik ben vaak beschikbaar van woensdag t/m vrijdag en werk indien nodig ook soms op zaterdag overdag. Na de aankoop hebben we contact om de datums voor de videogesprekken en de HEALING zelf te prikken.

Moet kleding uit?

Nee, kleding mag gewoon aanblijven. Wel is het fijn om losse en warme kleding aan te doen die gemakkelijk zit, bijvoorbeeld sportkleding.

Is één HEALING genoeg?

Één HEALING kan echt al heel veel wegen openen, helen, verbeteren en transformeren. Het is altijd afhankelijk van jouw proces en ook de aandacht en energie die je er zelf in stopt wat een HEALING voor je oplevert. Vaak is één HEALING genoeg om vooruit te kunnen. Klanten komen wel vaak een paar keer per jaar terug omdat ze het zo prettig vinden en verder willen groeien en ontwikkelen en zo’n moment helemaal voor jezelf belangrijk vinden. Mochten we er na het integratie gesprek achter komen dat je meer hulp nodig hebt dan is een 2e HEALING of een 1 op 1 coaching traject altijd een optie.

Ik vind het spannend

Dat kan ik me voorstellen, je mind, je ego wil het liefste zich op alles voorbereiden en weten waar je aan toe bent. Dat is ook helemaal oké en daar hoef je ook niet tegen te vechten. Je ego wil ook het liefste alles houden zoals het is, ondanks dat het destructief of niet werkt, het is wel bekend en daardoor ook veilig en vertrouwd. Wel wil ik je dan vragen om je voor te stellen wat een HEALING je zou kunnen opleveren en of dat wellicht belangrijker voor je is dan een stukje veiligheid/comfort.
Ik neem de tijd om ervoor te zorgen dat je je rustig en op je gemak voelt en ook het gevoel hebt dat je helemaal jezelf kan zijn voordat ik start met de HEALING (schijnbaar is dat een van mijn kwaliteiten want dit krijg ik heel vaak terug van mijn klanten). Omdat het intuïtief werken is kan ik je nooit 100% voorbereiden maar ik neem je wel mee in wat er zou kunnen gaan gebeuren.

Moet ik meteen een afspraak maken bij het aanschaffen van de HEALING?

Nee, we hebben na de aankoop contact om de 3 momenten (intake, HEALING en integratie) in te plannen.

Ik weet nog niet goed of het bij me past op dit moment.

Je mag altijd contact met me opnemen (via het contactformulier of een DM op Instagram @depositieveoptimist) zodat we samen kunnen kijken naar jouw intentie en of een HEALING op dit moment voor jou geschikt is. No worries, ik ga je niet overhalen om mee te doen, ik wil dat je echt 100% JA kan zeggen.

Ik twijfel door de investering, ik vind het duur.

Ik kan me voorstellen dat als je niet gewend bent om te investeren in jezelf en je ontwikkeling dat het bedrag je misschien tegen kan houden. Vergelijk het eens met een festival ticket, uit eten gaan of kleding. Hoeveel geef je daar onbewust per maand aan uit? Ik heb door de jaren heen wel gemerkt dat als je wil dat er echt altijd een weg is. Ik wil dat jij 100% JA kan zeggen tegen dit programma, het mag een beetje pijn doen in de portmonnee, dat maakt juist dat het écht een bewuste keuze is en dat je het goed overwogen hebt. Daarnaast vind ik investeren in mezelf tot nu toe het áltijd waard geweest, omdat je het door je hele leven mee neemt.

dat is écht alles wat ik er over kan vertellen

En…. is het iets voor jou?